Vijf redenen om systeemwanden te gebruiken

Onze klanten leveren wij hoge kwaliteit systeemwanden. Maar waarom zou u eigenlijk moeten kiezen voor deze interieur oplossing? Goede vraag. Daarom zetten we de vijf belangrijkste redenen voor het gebruik van systeemwanden voor u op een rij.

1. Systeemwanden zijn flexibel en eenvoudig te verplaatsen

In een dynamische werkomgeving kan het zijn dat u een grotere ruimte wilt vrijmaken voor bijvoorbeeld een project waarin meerdere werknemers in een ruimte samenwerken. Of juist het tegenovergestelde: kleinere units waar men zich goed kan concentreren op een bepaalde taak. Met onze gemakkelijk te verplaatsen systeemwanden creëert u in een handomdraai de ruimte die u nodig heeft.

2. Systeemwanden zijn snel te realiseren bij nieuwbouw

Een verhuizing is al ingrijpend genoeg. Dus bij het betrekken van een nieuwe (casco) ruimte is het belangrijk dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Het inpassen van de juiste systeemwanden bij het betrekken van nieuwbouw gaat razendsnel, wij kunnen de indeling van uw werkruimte door middel van systeemwanden ontzettend snel opleveren. Dat betekent dat u zich zo snel mogelijk al kan gaan focussen op de inrichting, en dat is na een verhuizing natuurlijk wel zo prettig.

3. Ideaal bij verbouwingen

Een inpandige verbouwing is een stuk minder ingrijpend als u gebruik maakt van flexibele systeemwanden. Na het maken van een nieuwe indeling kunnen de systeemwanden in een mum van tijd worden vervangen. Een muurtje uitbreken of nieuwe bekabeling aanleggen gaat meestal gepaard met een hoop rompslomp en overlast. Bij een verbouwing met flexibele systeemwanden blijft het ongemak juist tot het minimum beperkt.

4. Oneindig variëren met flexibele wanden

Als expert op het gebied van flexibele systeemwanden regelen wij een systeemwand die bij u past. Ook de demontage, herplaatsing of vernieuwing van uw bestaande systeemwand – van alle merken – is bij ons in goede handen. Onze hoogwaardige en duurzame systeemwanden zijn op heel veel verschillende manieren te combineren. Wilt u wellicht een volglazen wand, en- of gedeeltelijk beglaasd of juist helemaal gesloten?

5. Flexibele wanden voor een flexibele prijs

Voor elke situatie en elk budget hebben wij een passende oplossing. En zoals u heeft kunnen lezen krijgt u daar onze jarenlange expertise gratis bij! Neem dus vooral contact op voor meer informatie of een aanbieding op maat en ervaar ook hoe prettig het werken is met de flexibele systeemwanden van Global Newspace.

Advies nodig over systeemwandenr? Wij nemen graag contact met u op:

0 + 1 = ?